NEI Therapie: Ontdek de Kracht van Bewustwording en Herstel je Natuurlijke Energie

biotensorNEI is een techniek om het onderbewuste bewust te maken.
Iedereen communiceert de gehele dag met zijn of haar lijf. Het verbale is ongeveer 10% van de communicatie, en de overige 90% gebeurt non-verbaal. Deze non-verbale communicatie vindt plaats door energie/trillingen.
De Nei therapeut maakt contact met je lijf. Dit gebeurt d.m.v. een biotensor.
Ik heb de biotensor in mijn hand tijdens een NEI-sessie en deze reageert op de trillingen vanuit jouw lijf.
Veel van onze ervaringen, emoties of gebeurtenissen worden niet verwerkt en liggen daardoor als onverwerkte emoties opgeslagen in ons onderbewustzijn.
Wanneer de onverwerkte emoties niet verwerkt worden, veroorzaken zij blokkades in ons systeem. Deze blokkades kunnen leiden tot verschillende klachten en beïnvloeden ons gedrag en het functioneren van ons lijf.
De blokkades belemmeren de natuurlijke energie die door ons lijf/ onze meridianen stroomt. De therapie zorgt voor opheldering en daardoor wordt je lichaam in werking gezet. Door te integreren kan je lichaam de emotie loslaten, waardoor je klacht wordt aangepakt, de energie weer gaat stromen en afvalstoffen worden verwerkt.
Het mooie van Nei is dat je geen aanrakingen, lange praatsessies of het herbeleven van een trauma of gebeurtenis uit het verleden nodig hebt. Hierdoor wordt Nei als een zeer vriendelijke en laagdrempelige behandelmethode ervaren. Deze behandelmethode kan ingezet worden vanaf de geboorte en alle leeftijden daarna.

Marnei | | 06 - 5876 1023 | Zonnebloemveld 3, 6641 TA Beuningen