Ervaar Ontspanning en Vernieuwde Energie met Access Bars®

Access Bars®

MarNEI.nl - Access Bars® - Mariëlle SwartjesEen bijzondere drukpuntentechniek op het hoofd met 32 acupunctuur-punten die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat belemmert.
De punten (bars genoemd) staan met elkaar in verbinding en lopen door en om je hoofd heen. Doordat je hoofd aan beide kanten zacht wordt aangeraakt gaat de energie tussen deze verbindingen weer stromen.
Deze punten zijn verbonden met levensgebieden die voor ons allemaal belangrijk zijn: vreugde en verdriet, geld, relaties, ziekte en gezondheid en nog veel meer. Op al deze gebieden heb je in de loop van je leven overtuigingen gevormd. Ideeën over hoe het leven in elkaar zit, hoe JIJ in elkaar zit. Daaromheen heb je patronen gevormd, die zich hebben vastgezet in je hoofd en in je lichaam. Wanneer ik de plek op het hoofd aanraak die correspondeert met zo'n levensgebied, kan jouw lichaam de oude ballast loslaten. Dit geeft direct ontspanning, meer/weer energie, rust en ruimte.

Hoe ziet een Access Bars® sessie eruit?

Tijdens een acces bars sessie lig je (met je kleding aan, behalve schoenen) comfortabel op je rug op de massagetafel. Ik maak contact met jouw lichaam d.m.v. aanraking van je hoofd, voeten en handen. De aanraking van voeten en handen is alleen kort aan het begin van de sessie.
Je lichaam voelt ontspannen, je hoofd is leeg en je gedachten staan stil. Je voelt hier en daar een tinteling dat aangeeft dat de energie door je lichaam stroomt.
Iedere persoon ervaart de sessie anders. De één valt in slaap, de ander is aan het ontladen door schokkende benen en handen. De één voelt hier en daar steken en weer een ander ziet allemaal mooie dingen. Het zijn stuk voor stuk reacties vanuit jouw lijf waardoor je merkt dat er energie stroomt. Een sessie duurt gemiddeld één á anderhalf uur en de meeste mensen ervaren, na een sessie, dat de rust in hun hoofd en lijf en het energieke gevoel meerdere weken aanhoudt.
Access Bars® wordt gezien als een massage van je hoofd en kan om de 2 weken herhaald worden.

 

Marnei | | 06 - 5876 1023 | Zonnebloemveld 3, 6641 TA Beuningen